SEO Kickstarter Traject

Een duidelijk & strategisch plan op maat waar jij mee aan de slag kunt.

  • Geschikt voor zelfstandig ondernemers
  • Een SEO-strategie op maat
  • Leer alles wat je moet weten over SEO
  • Doelgericht werken aan je vindbaarheid
  • Ontvang alle kennis & tools
SEO kickstarter traject

Er waaien te weinig klanten aan.

Doe je nog niks met SEO? Dan kan het kloppen dat er nog geen klanten komen ‘aanwaaien’. Want om dat voor elkaar te krijgen zul je eerst goed zichtbaar moeten zijn voor jouw perfecte doelgroep. En SEO is daar een essentieel onderdeel van.

Een goede online vindbaarheid is haalbaar voor iedereen. Ja, ook voor jou. Want ook als je heel veel concurrenten of nog geen kennis hebt op het gebied van SEO. Jouw aanbod wordt op heel veel verschillende manieren gezocht in de zoekmachine, want we zoeken allemaal op onze eigen manieren. En voor de nodige kennis heb je mij!

Ken je dat gevoel, dat je iets heel graag wilt maar uit angst kiest om het uit te stellen? En dat je weet dat het een goede zet is, maar je bang bent dat het veel tijd gaat kosten en niet het gewenste resultaat levert?

Herkenbaar. Je wilt natuurlijk het maximale uit je marketing halen want je bent uit op groei en succes – maar wees eerlijk – je hebt eigenlijk geen tijd om alles zelf uit te vogelen en een goede stappenplan voor groei te ontwikkelen. En uitbesteden is ook niet altijd een optie.

Maar je verdient het wel om die gewenste succes te ervaren. Door middel van de SEO Kickstarter Bundel kan ik je helpen om eindelijk die verdiende posities in Google te claimen om zo gevonden te worden door mensen die jouw aanbod écht wil kopen. Het is tijd om van jouw marketing een succes te maken.

Over een jaar denk je: ‘was ik maar toen al begonnen met SEO’

Ben je bang dat de uitvoering te moeilijk is of dat het te veel tijd gaat kosten? Dan laat ik je graag zien hoe jij op een efficiënte manier je online vindbaarheid aanzienlijk kunt verhogen. Ik doe al het uitzoekwerk en geef je een doelgericht stappenplan waarmee jij nieuwe klanten leert werven met jouw kennis en expertise.

Wil je weten of deze SEO Kickstarter Traject bij je past? Plan een gratis gesprek in en we zoeken samen uit wat de beste oplossing voor jou is.

Vertel mij meer
seo kickstarter bundel

Hoe werkt het SEO Kickstarter Traject?

We beginnen met een online kennismaking & kick-off sessie. Hierin gaan we in gesprek over je bedrijf en website: wat zijn je toekomstplannen, wat zijn je moneymakers en waar wil je over een paar maanden staan etc. Ik zal je het hemd van je lijf vragen – om met die informatie een flinke lijst met punten te onderzoeken vraagstukken te verzamelen.

Daarna voer ik een zoekwoorden analyse voor je website uit, en vraag ik je om bevestiging welke zoekwoorden wel en niet relevant zijn. Op deze zoekwoorden baseer ik de SEO-strategie, dus het is van groot belang dat dit past bij jouw aanbod.

Daarna ontwikkel ik een SEO-strategie voor je website die zal bestaan uit doelgerichte stappen die jij zelf kunt zetten. Alles wat je nodig hebt om die stappen uit te voeren lever ik bij je aan.

De inhoud van de SEO-strategie en de daarbij horende stappen neem ik met je door in een uitgebreide online 1 op 1 sessie. Tijdens deze call kun jij al je vragen stellen, en geef ik je alle kennis en tools die jij nodig hebt om de strategie uit te gaan voeren.

Wil jij extra begeleiding? Kies dan voor de SEO Kickstarter Plus (1 maand extra begeleiding) of SEO Kickstarter Growth (3 maanden extra begeleiding) traject.

Het doel van dit traject is dat jij weet waar de beste kansen liggen op het gebied van het verhogen van je online vindbaarheid, en dat je de te nemen stappen zelf kunt gaan uitvoeren.

Benieuwd welk SEO Kickstarter Traject bij je wensen past? Plan een gratis gesprek in en we bekijken wat de beste oplossing voor jou is.

Plan een gratis gesprek in

Wie gaat je helpen?

Hi – ik ben Manouk (31) en ik ben al meer dan 8 jaar werkzaam als SEO-specialist. Na mijn studie heb ik heb mijn kennis opgedaan bij verschillende marketing- en SEO-bureaus door het land. In 2017 ben ik als freelance SEO-strategist en kennisdeler gaan werken voor vele startende ondernemers maar ook gevestigde merken zoals Ouders van Nu, Flow, Libelle en Barts Boekje.

Sinds 2019 focus ik mij voornamelijk op de startende ondernemer of ondernemingen met kleine teams. Waarom? Omdat zij (jij!) ook verdienen om het maximale uit hun online vindbaarheid te halen in de zoekmachines, zonder grote budgetten beschikbaar te hebben voor hulp van online marketing bureaus.

Het is mijn missie om SEO toegankelijk te maken voor iedereen. Want het is relevant voor alle vakgebieden, je hebt geen voorkennis nodig en het is echt geen rocket science. En het belangrijkste: het hoeft geen cent te kosten – alleen wat tijd.

Wil je meer weten over Manouk?

Meer over Manouk
seo strategie traject

Laat je vinden in 2022 – met het SEO Kickstarter Traject

Meld je aan voor het SEO Kickstarter Traject en samen zorgen we ervoor dat je in 2022 een continue stroom aan klanten aantrekt vanuit de zoekmachines.

  • Zet een goede fundering voor je SEO
  • SEO-strategie + doelgericht stappenplan
  • Inclusief alle kennis die je nodig hebt
  • Eventueel: wekelijkse ondersteuning voor 1 of 3 maanden
Vertel mij meer in een call!