SEO Kickstarter Traject

Een duidelijk & strategisch plan op maat waar jij mee aan de slag kunt.

  • Geschikt voor ZZP’ers
  • In minimale tijd maximale kennis
  • Een SEO-strategie op maat
  • Leer zelf meer leads uit SEO halen
  • Ontvang alle kennis & tools
  • Max. 2 plekken per maand
seo kickstarter traject

Meer klanten uit Google halen?

Wil je zelf aan de slag met SEO – maar wil je wél een strategisch plan op maat + alle kennis en tools ontvangen?

Yes - let's talk!

Hoe werkt het SEO Kickstarter Traject?

We beginnen met een online kennismaking & kick-off sessie. Hierin gaan we in gesprek over je bedrijf en website: wat zijn je toekomstplannen, wat zijn je moneymakers en waar wil je over een paar maanden staan etc. Ik zal je het hemd van je lijf vragen – om met die informatie een flinke lijst met punten te onderzoeken vraagstukken te verzamelen.

Daarna voer ik een zoekwoorden analyse voor je website uit, en vraag ik je om bevestiging welke zoekwoorden wel en niet relevant zijn. Op deze zoekwoorden baseer ik de SEO-strategie, dus het is van groot belang dat dit past bij jouw aanbod.

Daarna ontwikkel ik een SEO-strategie voor je website die zal bestaan uit doelgerichte stappen die jij zelf kunt zetten. Alles wat je nodig hebt om die stappen uit te voeren lever ik bij je aan.

De inhoud van de SEO-strategie en de daarbij horende stappen neem ik met je door in een uitgebreide online 1 op 1 sessie. Tijdens deze call kun jij al je vragen stellen, en geef ik je alle kennis en tools die jij nodig hebt om de strategie uit te gaan voeren.

Het doel van dit traject is dat jij weet waar de beste kansen liggen op het gebied van het verhogen van je online vindbaarheid, en dat je de te nemen stappen zelf kunt gaan uitvoeren.

Nog één plek beschikbaar in maart 2023.

Plan een kennismaking in

Over Manouk

Na enkele jaren bij verschillende bureaus en bedrijven ervaring op hebben mogen doen als SEO specialist en online marketeer ben ik in 2017 verder gegaan als freelancer.

Ik wilde mijn eigen werkwijze kunnen toepassen en werken voor grote online content platformen en lifestyle merken volgens mijn eigen werkwijze. En dat is gelukt. Ik werk(te) voor onder andere Ouders van Nu, Margriet, Kek Mama, Barts Boekje en Gray Label.

Bekijk hier een aantal cases.

Meer over Manouk

Glenn van de Wiel

Perfect Branding

Druk bezig met het toepassen van alles wat ik geleerd heb van Manouk over SEO tijdens het SEO Kickstarter traject. Wanneer je SEO wilt toepassen zou ik zeker even Manouk een mailtje sturen met de vraag wanneer ze plek heeft! Super fijne samenwerking gehad, bedankt nogmaals.

Jan van Rosmalen

Consious Personal Coaching

Manouk know her skills, actief en schakelt lekker snel. Dankzij haar analyse heeft Consious Personal Coaching een prachtige nieuwe SEO helemaal klaar voor de digitale toekomst. Great job!

Rosa & Elle

Buro90, flexplek in hartje Den Bosch

Wat SEO betreft wisten we van toeten noch blazen. In één enkele sessie leerde Manouk ons de kneepjes van haar vak. Meteen toepasbaar én: direct resultaat. We merken nu al dat mensen ons online beter weten te vinden. Wie werk wil maken van SEO, moet absoluut bij Manouk zijn!

Fleur Prins

Just Masterpieces

Tijdens de sessies kreeg ik duidelijke uitleg, antwoord op al mijn vragen en vooral geen gedoe. Ze neemt de tijd om alles uit te leggen, alle vragen te beantwoorden en stuurt je naar huis met huiswerk. Zo ga je direct aan de slag met het geleerde, zodat je ook echt resultaat zal gaan zien. Een dikke aanrader!

Zelf meer leads uit Google halen?

Meld je aan voor het SEO Kickstarter Traject en samen zorgen we ervoor dat je een continue stroom aan klanten aantrekt vanuit de zoekmachines.

  • Zet een goede fundering voor je SEO
  • SEO-strategie + doelgericht stappenplan
  • Inclusief alle kennis die je nodig hebt
  • Eerst volgende plek beschikbaar in maart 2023.
Laten we kennismaken!