1 op 1 SEO sessie

Privé sessie waarin we samen je SEO-problemen oplossen

 • Al je SEO-vragen beantwoord
 • Persoonlijk SEO-advies
1 op 1 seo sessie

Raak je gefrustreerd omdat je als ondernemer je SEO niet op orde krijgt?

Je hebt een fantastisch aanbod ontwikkeld, maar helaas weet jouw doelgroep je (nog) niet te vinden. Wél ben je zelf al bezig met SEO om je vindbaarheid te verhogen want je weet er voldoende van. Maar toch lukt het je niet om alles in orde te krijgen.

Deze 1 op 1 SEO sessie biedt je de uitkomst. Tijdens deze digitale sessie van een uur loods ik je door je blokkades heen – en zetten we samen je strategie weer op scherp. De kracht van de 1 op 1 SEO sessie is dat we alle kanten op kunnen gaan. Naast het delen van kennis en het bieden van advies kunnen we ook direct je website in duiken om oorzaken van problemen te zoeken.

Dit wil ik!

Mabel van den Top

Manouk en ik werken al een hele tijd regelmatig samen. ze is naast een echte expert op haar vakgebied ook creatief en denkt graag mee mbt nieuwe concepten of ideeën! dat maakt het samenwerken ook heel leuk!

€149 ex. btw

Boek een privé SEO-sessie

In een uur tijd lopen we samen door jouw vraagstukken heen en zetten we samen je SEO (weer) op scherp.

Dit wil ik!

Een privé SEO-sessie is geschikt voor…

 • … iedereen die zijn/haar eigen SEO doet
 • … iedereen die nieuwsgierig is naar mogelijkheden
 • … ondernemers die de touwtjes in eigen handen willen houden
 • … iedereen die eerlijk advies wilt
 • … iedereen die toepasbaar SEO-advies wilt ontvangen

Deze sessie is niet voor…

 • … ondernemers die alleen wat basiskennis willen opdoen
 • … ondernemers die SEO willen uitbesteden
 • … ondernemers die nog geen eigen website hebben
 • … ondernemers die nog geen diensten of producten hebben
SEO-cursus

Hoe ziet een SEO-sessie eruit?

Dat bepaal jij!

Jij komt niet uit een bepaalde SEO-kwestie. Tijdens een 1 op 1 SEO-sessie gaan we samen op zoek naar een geschikte oplossing voor jouw probleem, help ik je op weg om je strategie weer scherp te stellen en/of maken we een plan om jouw dienst bij de juiste doelgroep terecht te krijgen.

Een privé SEO-sessie duurt één uur – en zal plaatsvinden via Zoom. Van tevoren peil ik wat jouw wensen zijn en zal ik het een en ander voorbereiden zodat we het maximale uit de sessie kunnen halen. Ook acht ik de kans groot dat ik mijn scherm met je ga delen – omdat ik graag laat zien hoe dingen werken zodat jij het de volgende keer zelf kunt!

Iris Slabbekoorn

Manouk heeft ontzettend veel kennis in huis over het optimaliseren van een website en het inzetten van een goede content strategie voor een flinke SEO-boost. Ze is lekker vlot in haar communicatie, eerlijk in haar advies en leuk als persoon

Hoe werkt het?

Je meldt je aan voor een 1 op 1 SEO-sessie door een formulier in te vullen. Hierin vraag ik je een aantal korte vragen over je huidige SEO-kennis, je brandende SEO-kwestie die je wilt gaan behandelen en natuurlijk wanneer je eventueel beschikbaar bent. Zodra ik je aanmelding binnen heb neem ik contact met je op om de sessie in te plannen. Ik streef om de sessie binnen 7 dagen plaats te laten vinden. Dit is natuurijk wel afhankelijk van beide agenda’s.

De 1 op 1 SEO-sessie zal plaatsvinden via Zoom. Ik stuur je een uitnodiging, en het is aan jouw of je een videogesprek wilt aangaan of liever zonder beeld. Ik zal wel altijd mijn camera aanhebben omdat ik je óók het een en ander zal gaan laten zien om je kwestie op te lossen.

Na de 1 op 1 SEO-sessie zal ik je een samenvatting sturen van hetgeen dat wij besproken hebben, en eventueel nog wat extra informatie voor je verzamelen zodat je echt verder kunt met je SEO.

Met wie heb je de 1 op 1 SEO-sessie?

Hi – ik ben Manouk!

Na een paar jaar in loondienst te hebben gewerkt als SEO specialist was ik er helemaal klaar mee.

Niet met SEO – maar wel met de werkcultuur en het haantjes gedrag bij bureaus.

Ik wilde mijn eigen werkwijze kunnen toepassen en werken voor grote online contentplatformen én volgens mijn eigen werkwijze.

En dat heb ik jarenlang succesvol gedaan. Onder andere voor Ouders van Nu, Margriet, Kek Mama, Barts Boekje en Gray Label.

Maar toen begon het weer te kriebelen: ik voelde heel sterk dat ik mijn kennis wilde delen met meer ondernemers om zo een grote impact te maken.

Want anderen de kneepjes van het SEO-vak leren is waar ik écht goed in ben. En niets geeft mij meer voldoening dan andere ondernemers helpen groeien.

Nu wijd ik mijn tijd en kennis aan het laten groeien van online ondernemers door middel van SEO.

Lees mijn verhaal

Ik heb mogen werken voor vele startende ondernemers maar ook gevestigde merken – zoals:

FAQ

Antwoord op al je vragen

Hoe snel ben ik aan de beurt?!
Kan ik korting krijgen op een SEO-sessie?
Wat als we na een half uurtje al klaar zijn?
Wanneer kan ik een SEO-sessie boeken?
Voor wie is de 1 op 1 SEO-sessie geschikt?
Ontvang ik een factuur van mijn aankoop?
€149 ex. btw

Boek een 1 op 1 SEO-sessie

Meld je aan via dit formulier en ik geef je een aantal optionele data.

 • Een snelle en doelgerichte oplossing
 • Binnen een uur trekken we je strategie recht
 • Geschikt voor iedereen die zijn/haar eigen SEO doet
Dit wil ik!