1 op 1 SEO-traject – Plus

Haal alles uit je online vindbaarheid

 • Voor de ambitieuze ondernemer
 • 3 maanden intensieve SEO-coaching
seo strategie traject

Hoger in Google komen?

Ken je dat gevoel, dat je geen grip meer hebt op alle taken die je moet uitvoeren om je marketing lopende te krijgen – en te houden? En dat je daardoor extra uren kwijt bent aan het houden van het overzicht en je planning?

Je wilt natuurlijk het maximale uit je marketing halen want je bent uit op groei en succes – maar wees eerlijk – je hebt eigenlijk geen tijd om alles zelf uit te vogelen en een goede stappenplan voor groei te ontwikkelen. En uitbesteden is ook niet altijd een optie.

Maar je verdient het wel om die gewenste succes te ervaren. Door middel van het SEO-strategie traject kan ik je helpen om eindelijk die verdiende posities in Google te claimen om zo gevonden te worden door mensen die jouw aanbod écht wil kopen. Het is tijd om van jouw marketing een succes te maken.

Ben je bang dat het te moeilijk is of dat het te veel tijd gaat kosten? Dan laat ik je graag zien hoe jij op een efficiënte manier je online vindbaarheid aanzienlijk kunt verhogen. Ik doe al het uitzoekwerk en geef je een doelgericht stappenplan waarmee jij nieuwe klanten leert werven met jouw kennis en expertise.

Wil je weten of dit traject bij je past? Plan een gratis gesprek in en we zoeken samen uit wat de beste oplossing voor jou is.

Plan een gratis gesprek

1 op 1 SEO-traject - Plus

In 3 maanden tijd werken we intensief samen om ervoor te zorgen dat jij goed gevonden gaat worden in de zoekmachine en je meer klanten werft uit Google.

Dit wil ik
seo cursus volgen

Hoe werkt het SEO-strategie traject Plus?

We beginnen het traject met een online kick-off sessie. Hierin gaan we in gesprek over je bedrijf en website: wat zijn je toekomstplannen, wat zijn je moneymakers en waar wil je over een paar maanden staan etc. Ik zal je het hemd van je lijf vragen – om met die informatie een flinke lijst met punten te onderzoeken vraagstukken te verzamelen.

Daarna volgt een live sessie van een halve dag waarin we samen aan je SEO gaan werken. Van een SEO-strategie tot het delen van mijn kennis – waar jij behoefte aan hebt. Deze sessie is bedoelt om snel grote sprongen te maken en flink wat werk te verzetten. Samen kunnen we meer!

In de overige weken na de live sessie hebben we iedere week een online 1 op 1 sessie van 45 minuten. Ook de inhoud van deze sessies mag jij bepalen: ik kan strategisch met je meedenken, meekijken in je website en kennis met je delen. Alles wat ervoor kan zorgen dat jij verder kan met het verhogen van je vindbaarheid en het aantrekken van meer klanten.

Heb je een brandende vraag tijdens het traject? Dan mag je mij altijd mailen of WhatsAppen en reageer ik zo snel mogelijk.

Het doel van dit traject is dat jij weet waar de beste kansen liggen op het gebied van het verhogen van je online vindbaarheid, en dat je de te nemen stappen zelf kunt gaan uitvoeren.

Benieuwd of dit traject bij je wensen passen? Plan een gratis gesprek in en we bekijken wat de beste oplossing voor jou is.

Plan een gratis gesprek

Dit krijg je:

 • Kick-off sessie
 • Live sessie van een halve dag
 • Iedere week een online 1 op 1 sessie
 • Toegang tot de Kickstart je SEO cursus
 • Bij vragen mag je mij Whatsappen/mailen

Wie gaat je helpen?

Hi – ik ben Manouk (30) en ik ben al meer dan 8 jaar werkzaam als SEO-specialist. Na mijn studie heb ik heb mijn kennis opgedaan bij verschillende marketing- en SEO-bureaus door het land. In 2017 ben ik als freelance SEO-strategist en kennisdeler gaan werken voor vele startende ondernemers maar ook gevestigde merken.

seo strategie traject

Deze merken gingen je voor en volgde het SEO-strategie traject:

FAQ

Antwoord op al je vragen

Mag ik ook in termijnen betalen?
Wat kan ik per maand verwachten?
Hoelang duurt het traject?
Wat moet ik zelf doen tijdens dit traject?
Is dit traject geschikt voor alle soorten websites?
Wat als ik na dit traject meer 1 op 1 sessies wil?
Ik heb nog geen SEO-kennis. Is dit traject geschikt voor mij?
Is SEO een geschikte marketingmethode voor mij?

Haal het maximale uit je online vindbaarheid

Plan een gratis gesprek in om te bespreken of het drie maanden traject geschikt is voor jouw plannen en onderneming.

 • Kick-off sessie
 • Live sessie van een halve dag
 • Iedere week een online 1 op 1 sessie
 • Toegang tot de Kickstart je SEO cursus
 • Bij vragen mag je mij Whatsappen/mailen
Plan een gratis gesprek