Wat klanten zeggen

Wat deelnemers zeggen over School of SEO

1 op 1 seo strategie sessie

Ontdek de ervaringen van anderen

Mabel van den Top

Fotograaf

Manouk en ik werken al een hele tijd regelmatig samen. ze is naast een echte expert op haar vakgebied ook creatief en denkt graag mee mbt nieuwe concepten of ideeën! dat maakt het samenwerken ook heel leuk!

Iris Slabbekoorn

Copywriter

Manouk heeft ontzettend veel kennis in huis over het optimaliseren van een website en het inzetten van een goede content strategie voor een flinke SEO-boost. Ze is lekker vlot in haar communicatie, eerlijk in haar advies en leuk als persoon

Colin Harzing

Developer

De cursus Kickstart je SEO zit goed in elkaar en wordt duidelijk ondersteund door video's, werkdocumenten en gratis SEO-tools. Kortom een aanrader!

Suzanne de Goeij

Marketing manager

Manouk is een SEO-goeroe. Als er een Google-update is, hoor ik het als eerst van Manouk daarna pas via andere blogs en kanalen. Ze is 100% up-to-date en heeft met haar kennis de SEO van Ouders van Nu naar een hoog level getrokken.

Suzanne Roording

Freelance online marketeer

Ik heb verschillende SEO-cursussen gevolgd maar nergens kreeg ik de verdieping die ik zocht over het maken van een sterke SEO-strategie. De Boost je Vindbaarheid cursus gaf mij dit wel. De 1 op 1 sessie vond ik erg waardevol: al mijn vragen werden uitgebreid beantwoord!

Jorien Thijs

Redacteur

Binnen de cursus Kickstart je SEO wordt iets dat in eerste instantie complex, technisch en onbegrijpelijk lijkt vertaalt naar een concrete en duidelijke handleiding waar zelfs SEO-beginners mee uit de voet kunnen

Laura Ebbenhorst

Marketing manager

Door de komst van Manouk staat SEO als een huis. Het mooiste resultaat is dat het organische verkeer naar Kekmama.nl in één jaar met 200% is gegroeid

Marjolein Verschuren

Coach

School of SEO is een prima basis om je SEO kennis en vaardigheden op te schroeven. Stapsgewijs tegen een prima prijs kun je in eigen tempo aan de slag.

Esmar Langen

Copywriter

Wat een overzichtelijke en super informatieve SEO-cursus. Een aantal dingen wist ik al, maar werden nu toch duidelijk uitgelegd waardoor ik er meer mee kan. Ik ben erg blij dat ik deze cursus gedaan heb en raad het iedereen aan!

Marleen Basart

Oprichter

Manouk is een enthousiaste dame met veel kennis die structureel haar afspraken nakomt en meedenkt met de business

reviews

Nadeche Agterberg

Nieuw-Zeeland specialist

Ik ben een startende ondernemer die geen kennis over SEO had. Door School of SEO heb ik de basis van SEO geleerd, gratis hulptools kunnen downloaden en kon ik er direct mee aan de slag

Jaan Maes

Student

De cursus Kickstart je SEO geeft je inzicht over de kracht en werking van Grote Baas Google en hoe je deze in je voordeel kunt gebruiken

Matthew

Eigenaar van Spannend in de Slaapkamer

Tante bep die op haar zolderkamer zit kan de Master je Keywords cursus ook volgen. Overzichtelijk en vlot, geen langdradige bende

Kendra

Content Marketeer

School of SEO zou ik ten zeerste aanraden vanwege de gedetailleerde uitleg en afbeeldingen, persoonlijke aanpak (in zowel feedback als begeleiding) en enorme kennis die Manouk heeft!

Veerle van den Acker

Copywriter

De Boost je Vindbaarheid cursus is een absolute topper. En de persoonlijke begeleiding maakt het plaatje compleet!

Corné Klopper

Online Marketeer

De Boost je Vindbaarheid cursus heeft een mooi balans met nieuwe informatie, tools en contactmomenten die ingaan op jouw specifieke situatie.

… and more to come!

Ook gevonden worden?

Ga zelf aan de slag met het verhogen van jouw vindbaarheid in de zoekmachines door middel van een van onze online SEO-cursussen of -trainingen.

  • Leer een SEO-strategie opzetten en uitvoeren
  • Een complete SEO-cursus inclusief alle nodige tools
  • Werk direct aan je vindbaarheid
Bekijk het aanbod