Wat klanten zeggen

Wat deelnemers zeggen over School of SEO

manouk van school of seo

Ontdek de ervaringen van anderen

Chantal Nolte

Integrator

SEO was voor mij abracadabra en ik wilde er niets van weten. Nu na het SEO Kickstarter traject heb ik er zelfs lol in om waardevolle content te creëren voor op mijn website. Manouk maakt het gemakkelijk.

Beike Looijse

Animatiestudio Fris

Super fijne en goede begeleiding gehad van Manouk! Ik heb nu een mooi strategisch plan voor mijn SEO. Omdat Manouk zich ook echt in mijn bedrijf verdiept heeft. Had ik zelf nooit zo kunnen uitdokteren. Echt een aanrader!

Rosa & Elle

Buro90, flexplek in hartje Den Bosch

Wat SEO betreft wisten we van toeten noch blazen. In één enkele sessie leerde Manouk ons de kneepjes van haar vak. Meteen toepasbaar én: direct resultaat. We merken nu al dat mensen ons online beter weten te vinden. Wie werk wil maken van SEO, moet absoluut bij Manouk zijn!

Team De Gruiterij

De Gruiterij

SEO kickstarter is echt een aanrader! Daarnaast is de persoonlijke coaching echt de grote meerwaarde van dit traject. Manouk reageert snel op mail en app, heeft een prettige manier van begeleiden en zorgt ervoor dat als je een vraag hebt of vastloopt je altijd weer verder kunt. Ik heb veel geleerd!

Fabiënne van der Graaff

Fabies

Onlangs volgde ik het SEO Kickstarter. Binnen een maand had ik een concreet plan hoe ik aan de slag kon om online beter zichtbaar te worden met mijn bedrijf als interieurstylist. Zoekwoorden-analyse, TO DO's en een SEO-contentkalender geven mij de juiste handvatten om de SEO van Fabies aan te pakken! Thankyou Manouk!

Petra van der Salm

Cakeworks Studio

Na een re-branding van mijn website en merk heb ik hulp ingeschakeld van Manouk om mij te helpen de juiste keuzes te maken voor mijn SEO strategie. Manouk heeft mij zoveel werk uit handen genomen mij inzichten gegeven waarmee ik nu zelf aan de slag kan. Echt geweldig.

Fleur Prins

Just Masterpieces

Tijdens de sessies kreeg ik duidelijke uitleg, antwoord op al mijn vragen en vooral geen gedoe. Ze neemt de tijd om alles uit te leggen, alle vragen te beantwoorden en stuurt je naar huis met huiswerk. Zo ga je direct aan de slag met het geleerde, zodat je ook echt resultaat zal gaan zien. Een dikke aanrader!

Iris Slabbekoorn

Copywriter

Manouk heeft ontzettend veel kennis in huis over het optimaliseren van een website en het inzetten van een goede content strategie voor een flinke SEO-boost. Ze is lekker vlot in haar communicatie, eerlijk in haar advies en leuk als persoon

Suzanne Roording

Freelance online marketeer

Ik heb verschillende SEO-cursussen gevolgd maar nergens kreeg ik de verdieping die ik zocht over het maken van een sterke SEO-strategie. De Boost je Vindbaarheid cursus gaf mij dit wel. De 1 op 1 sessie vond ik erg waardevol: al mijn vragen werden uitgebreid beantwoord!

Jorien Thijs

Barts Boekje

Manouk beschikt over het talent om iets dat in eerste instantie complex, technisch en onbegrijpelijk lijkt, te vertalen naar een concrete en duidelijke handleiding waar zelfs SEO-beginners mee uit de voeten kunnen. Dankzij haar geduld en rustige manier van uitleggen, wordt het leuk en durf je steeds meer te vragen en te proberen.

Jan van Rosmalen

Consious Personal Coaching

Manouk know her skills, actief en schakelt lekker snel. Dankzij haar analyse heeft Consious Personal Coaching een prachtige nieuwe SEO helemaal klaar voor de digitale toekomst. Great job!

Marjolein Verschuren

Coach

School of SEO is een prima basis om je SEO kennis en vaardigheden op te schroeven. Stapsgewijs tegen een prima prijs kun je in eigen tempo aan de slag.

Esmar Langen

Copywriter

Wat een overzichtelijke en super informatieve SEO-cursus. Een aantal dingen wist ik al, maar werden nu toch duidelijk uitgelegd waardoor ik er meer mee kan. Ik ben erg blij dat ik deze cursus gedaan heb en raad het iedereen aan!

Amy van Loon

Travel Blogger

De Boost je Vindbaarheid cursus is super uitgebreid, vol met handige voorbeeldjes. Erg waardevol vond ik ook alle linkjes naar gratis SEO tools om je website helemaal te kunnen checken. Manouk is super behulpzaam, je hebt altijd snel een reactie op je vragen.

Mabel van den Top

Atelier Mabel

Manouk en ik werken al een hele tijd regelmatig samen. ze is naast een echte expert op haar vakgebied ook creatief en denkt graag mee mbt nieuwe concepten of ideeën! dat maakt het samenwerken ook heel leuk!

Glenn van de Wiel

Perfect Branding

Druk bezig met het toepassen van alles wat ik geleerd heb van Manouk over SEO tijdens het SEO Kickstarter traject. Wanneer je SEO wilt toepassen zou ik zeker even Manouk een mailtje sturen met de vraag wanneer ze plek heeft! Super fijne samenwerking gehad, bedankt nogmaals.

Nadeche Agterberg

Nieuw-Zeeland specialist

Ik ben een startende ondernemer die geen kennis over SEO had. Door School of SEO heb ik de basis van SEO geleerd, gratis hulptools kunnen downloaden en kon ik er direct mee aan de slag

Jaan Maes

Student

De cursus Kickstart je SEO geeft je inzicht over de kracht en werking van Grote Baas Google en hoe je deze in je voordeel kunt gebruiken

Matthew

Eigenaar van Spannend in de Slaapkamer

Tante bep die op haar zolderkamer zit kan de Master je Keywords cursus ook volgen. Overzichtelijk en vlot, geen langdradige bende

Kendra

Content Marketeer

School of SEO zou ik ten zeerste aanraden vanwege de gedetailleerde uitleg en afbeeldingen, persoonlijke aanpak (in zowel feedback als begeleiding) en enorme kennis die Manouk heeft!

Veerle van den Acker

Copywriter

De Boost je Vindbaarheid cursus is een absolute topper. En de persoonlijke begeleiding maakt het plaatje compleet!

Corné Klopper

Online Marketeer

De Boost je Vindbaarheid cursus heeft een mooi balans met nieuwe informatie, tools en contactmomenten die ingaan op jouw specifieke situatie.

Marleen Basart

Bites We Love

Manouk is een enthousiaste dame met veel kennis die structureel haar afspraken nakomt en meedenkt met de business. Een prettige partner om mee samen te werken!

Martijn de Jong

De Bijlesmeester

Manouk heeft een prettige werkwijze waarbij zij oog heeft voor de effecten op langer termijn en geeft daarbij handreikingen waarmee je zelf concreet aan de slag kan.

Emilia Pajzs

Ink Drinkers

I had pleasure to get excellent service from Manouk as a SEO specialist. We had first meeting in my shop to discuss all the details and strategy’s to improve my business and later she was patiently responding on my every email when i had any questions. Her professionalism and informative approach convinced me that i’ve chosen right person on SEO field.

Angela Wind

Windstilte

Manouk heb ik ervaren als een zeer gedreven en up-to-date SEO specialist die mij zeer goed heeft geholpen bij het optimaliseren van mijn website. Wat ik met name in haar waardeer is dat ze haar vakkennis kan vertalen in praktische (en begrijpelijke) stappen die ik zelf kan ondernemen. Een aanrader dus!

Sarah de Waart

Damen Shiprepair

Fijne en leerzame avond gehad tijdens de SEO workshop. Ik kan nu zeker aan de slag en mijn SEO gaan optimaliseren. Hele duidelijke en fijne uitleg, tool tips, tricks en handvatten voor je start in SEO.

Mark Solleveld

De Nieuwe Recherche

Manouk geeft je tijdens de SEO workshop inzicht over de kracht en werking van Grote Baas Google en hoe je deze in je voordeel kunt gebruiken.

Romeé Bravenboer

Comfetti

Manouk geeft heel rustig en duidelijk uitleg over SEO om concreet mee aan de slag te gaan! Heel fijn. Ook heel handig als je al de basis van SEO weet om extra tools te hebben om met je eigen SEO aan de slag te gaan. Super! Dank je wel Manouk!

Timo de Goede

Freelance websitebouwer

Zeer waardevolle workshop waarbij je in een fijne setting nuttige dingen leert die je direct kunt toepassen. Manouk presenteert op een rustige, begrijpelijke en fijne manier. Een aanrader voor iedereen die meer uit zijn of haar website wil halen.

Suzanne de Goeij

Marketing manager

Manouk is een SEO-goeroe. Als er een Google-update is, hoor ik het als eerst van Manouk daarna pas via andere blogs en kanalen. Ze is 100% up-to-date en heeft met haar kennis de SEO van Ouders van Nu naar een hoog level getrokken.

Laura Ebbenhorst

Marketing manager

Door de komst van Manouk staat SEO als een huis. Het mooiste resultaat is dat het organische verkeer naar Kekmama.nl in één jaar met 200% is gegroeid

Nancy Geerts

Duurzame Interieurstylist

Manouk heeft me enorm geholpen met informatie hoe ik mijn SEO kan verbeteren op mijn website. Ik ben een duurzame interieurstylist en Manouk heeft ook een affiniteit hiermee en dat heb ik als heel erg prettig ervaren. Deze duurzame gedachte heeft ze meegenomen in een uitgebreid onderzoek. Na dit onderzoek krijg je via een fijne presentatie een uitgebreid plan van aanpak waarmee je aan de slag kan. Kortom heel erg tevreden en als ik weer hulp nodig heb op dit gebied klop ik ook zeker weer bij haar aan!

Wacht niet. Het juiste moment is nu.

De beste manier om te groeien is door te beginnen. Niet door te wachten tot je doelgroep je een keer weet te vinden – want dat gebeurt niet zonder een goede strategie.

Door te investeren in je online vindbaarheid:

  • Claim jij je expert-status in je vakgebied
  • Bouw je aan een duurzaam leadgen kanaal
  • Komen de klanten naar jou toe

Boek hier je call met mij