Over

Het verhaal achter School of SEO

Over School of SEO

Het doel achter School of SEO is een online leeromgeving creëren waar je op een toegankelijke, heldere manier SEO leert begrijpen én meteen toepast.

Wij delen alle ins and outs van SEO en zorgen ervoor dat alle informatie op een fijne, gestructureerde manier voor jou klaarstaat. Geen ellenlange teksten zodat je door de bomen het bos niet meer ziet, maar waardevolle, doelgerichte informatie. Zodat iedereen ermee aan de slag kan!

Want School of SEO is voor iedereen. Voor de startende ondernemer die haar website SEO-proof wil inrichten, de gevorderde ondernemer die zijn website wil voorzien van blogs volgens de SEO-richtlijnen en de online marketeer die in het algemeen meer SEO-kennis wil opdoen.

Iedereen verdient de kans om goede posities in de zoekmachines te claimen. Ongeacht budget, leeftijd of (huidige) kennis. Onze cursussen zijn to the point, direct toepasbaar én geschikt voor iedere portemonnee.

Over Manouk

De missie van Manouk Keurntjes (30 jaar) is om SEO-kennis toegankelijk te maken voor iedereen.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als SEO specialist en vele kleine en grote bedrijven te mogen helpen met het verhogen van hun vindbaarheid is ze gaan focussen op kennisdeling in de vorm van fysieke workshops en trainingen. Het viel haar op dat het online aanbod van SEO-kennis eenzijdig is en daarnaast erg hoog geprijsd. Daar moest verandering in komen: School of SEO was geboren.

“Met School of SEO wil ik iedereen de mogelijkheid geven om SEO-kennis op te doen. SEO is een zeer effectieve marketingmethode dat geen geld hoeft te kosten – alleen je tijd. Het is daarom erg geschikt voor bijvoorbeeld beginnende ondernemers, studenten en copywriters om een extra vaardigheid te leren en daar zelf mee aan de slag te gaan. Je doet een eenmalige investering en hebt vanaf dan altijd toegang tot de cursus. Als het algoritme en de SEO-richtlijnen veranderen, passen we het aan in de cursus en krijg je daar bericht van. Zo hoef je geen tijd te besteden aan zelf de updates constant in de gaten te houden.”

Manouk heeft onder andere voor de volgende merken aan hun vindbaarheid mogen werken:

In de media

Onze missie is om de kennis van zoekmachine optimalisatie toegankelijk te maken voor iedereen. Wij staan daarom open om onze kennis te delen op andere platformen. Dit doen wij voornamelijk in de vorm van interviews en gastblogs – maar kan eventueel ook in een andere vorm.

Wil je over School of SEO schrijven? Neem dan contact met ons op door te mailen naar manouk@school-of-seo.com.

Klik op onderstaande logo’s om de interviews en gastblogs te lezen:

Start vandaag

Wacht niet langer en start direct met het leren en toepassen van zoekmachine optimalisatie.

  • Direct toegang tot je eigen dashboard
  • Eenmalige investering in je kennis
  • Voor altijd up-to-date
Bekijk de cursussen