Over School of SEO

Het verhaal achter School of SEO

Het doel van Manouk en Naomi (beiden 29 jaar) is met School of SEO een leeromgeving creëren waar je op een toegankelijke, heldere manier SEO leert begrijpen én meteen toepast.

Manouk kent alle ins and outs van SEO en Naomi zorgt ervoor dat alle informatie op een fijne, gestructureerde manier voor jou klaarstaat. Geen ellenlange teksten zodat je door de bomen het bos niet meer ziet, maar waardevolle, doelgerichte informatie. Zodat iedereen ermee aan de slag kan!

Want School of SEO is voor iedereen. Voor de startende ondernemer die haar website SEO-proof wil inrichten, de gevorderde ondernemer die zijn website wil voorzien van blogs volgens de SEO-richtlijnen en de online marketeer die in het algemeen meer SEO-kennis wil opdoen.

Iedereen verdient de kans om goede posities in de zoekmachines te claimen! Ongeacht budget, leeftijd of (huidige) kennis. Onze modules zijn to the point, direct toepasbaar én geschikt voor iedere portemonnee.

Het team

  • Naomi van Eenennaam
    Naomi van Eenennaam SEO-copywriter

    Naomi studeerde Nederlandse taal & cultuur en houdt zich het liefst bezig met schrijven en herschrijven. Een rommelig verhaal fijn en foutloos maken is wat ze het liefst doet.

  • Manouk Keurntjes
    Manouk Keurntjes SEO-specialist & oprichter

    Manouk is al meer dan 7 jaar werkzaam als SEO-specialist en heeft als missie om via School of SEO zoekmachine-optimalisatie toegankelijk te maken voor iedereen.

Heb je vragen?

Veelgestelde vragen over onze modules

Heb je een brandende vraag over één van de modules of School of SEO? No problemo! Grote kans dat het antwoord in onze FAQ staat.

Antwoord niet gevonden?

Wij staan je graag te woord. Alle contactmogelijkheden vind je op de contactpagina.

Wist je dat…

…93% van alle online ervaringen beginnen in een zoekmachine?