Schrijven voor SEO

De SEO-cursus voor schrijvers – met begeleiding

 • Voor ieder niveau
 • SEO schrijven cursus

Waarom leren schrijven voor SEO – en voor wie is deze cursus geschikt?

Online teksten worden geschreven met een reden: om door zoveel mogelijk mensen gelezen te worden die op zoek zijn naar die specifieke content . Praktisch alle webteksten worden tegenwoordig geschreven met een goede vindbaarheid in het achterhoofd: het schrijven voor SEO-doeleinden. Want de zoekmachines worden steeds vaker gebruikt, en daar wil je met jouw website – of die van je klanten – natuurlijk ook op inspelen.

Door je online teksten te schrijven volgens de SEO-richtlijnen zorg jij dat de vindbaarheid van de website verhoogt en dat de gewenste doelgroep het weet te vinden. Want hoe fijn is het als potentiële klanten jou weten te vinden in plaats van dat er zelf actief gezocht moet worden naar potentiële klanten?

Het schrijven van SEO-teksten is het belangrijkste aspect van een goede vindbaarheid

De cursus Schrijven voor SEO is geschikt voor iedereen die alleen het content-aspect van SEO wilt leren. Voor de tekstschrijver die ook SEO-teksten wilt kunnen aanbieden –  maar ook de ondernemer die zijn eigen teksten wilt gaan optimaliseren voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines.

Dit wil ik!

Iris Slabbekoorn

Copywriter

Manouk heeft ontzettend veel kennis in huis over het optimaliseren van een website en het inzetten van een goede content strategie voor een flinke SEO-boost. Ze is lekker vlot in haar communicatie, eerlijk in haar advies en leuk als persoon

€199 ex. btw

Online SEO-cursus

Schrijven voor SEO

Vind de juiste zoekwoorden en leer ijzersterke SEO-teksten schrijven om hoge posities te behalen - met persoonlijke begeleiding.

Let's go SEO!
seo leren

Volg een cursus SEO schrijven en leer krachtige SEO-teksten schrijven

Voordat je kwalitatieve SEO-teksten kunt schrijven die daadwerkelijk gevonden gaan worden heb je bepaalde informatie nodig: onder andere de juiste zoekwoorden om je teksten op te baseren, inzichten over je concurrentie en natuurlijk wat de laatste SEO-richtlijnen zijn.

Schrijven voor SEO bestaat uit:

De lessen:

 • SEO-gereedschapskist
 • De basis van SEO
 • Bepaal je doelgroep
 • Bepaal je zoekwoorden
 • Ken je concurrenten
 • Schrijven voor SEO
 • Het hergebruiken van content

De opdrachten:

 • Bepaal je doelgroep
 • Bepaal je concurrenten
 • Bepaal je zoekwoorden
 • Schrijf een nieuwe SEO-tekst
 • Herschrijf een bestaande tekst

Wat houdt de persoonlijke begeleiding in?

Bij aanmelding ontvang je direct toegang tot alle lessen en opdrachten in je School of SEO dashboard. In deze lessen deel ik mijn kennis met jou – en geef ik je meerdere opdrachten. Je ontvangt persoonlijk feedback op iedere opdracht via e-mail, en eventuele tips die specifiek gericht zijn voor het optimaliseren van jouw website. Het is aan jou om te bepalen wanneer je met de lessen en opdrachten aan de slag gaat, want deze SEO-cursus blijft onbeperkt tot je beschikking.

Het doel van deze cursus is dat jij zelf aan de slag kunt met SEO. Houdt er rekening mee dat je per opdracht één tot drie uur kwijt bent. Maar – houd daarbij in je achterhoofd: je bent dan direct bezig met  SEO én het leren van de te uitvoeren SEO-werkzaamheden.

Heb je behoefte aan meer persoonlijke begeleiding? Boek dan een 1 op 1 SEO sessie.

Wie geeft de persoonlijke begeleiding?

Hi – ik ben Manouk (30) en ik ben al meer dan 8 jaar werkzaam als SEO-specialist. Na mijn studie heb ik heb mijn kennis opgedaan bij verschillende marketing- en SEO-bureaus door het land. In 2017 ben ik als freelance SEO-strategist en kennisdeler gaan werken voor vele startende ondernemers maar ook gevestigde merken – zoals:

In 2019 heb ik School of SEO opgericht en inmiddels mag ik fulltime werken aan het volbrengen van mijn missie: SEO-kennis toegankelijk maken voor iedereen!

Meer weten?

Investeer eenmalig in je schrijven voor SEO-vaardigheden

Met deze cursus met begeleiding krijg jij het schrijven voor SEO onder de knie. Door middel van een eenmalige investering in jouw kennis leer jij wat er nodig is om content te schrijven voor hoge posities in de zoekmachines.

De investering van deze cursus met begeleiding staat gelijk aan het inhuren van een SEO-specialist voor maximaal 3 uur.

Meld je aan!

Esmar van Langen

Copywriter

Wat een overzichtelijke en super informatieve SEO-cursus. Een aantal dingen wist ik al, maar werden nu toch duidelijk uitgelegd waardoor ik er meer mee kan. Ik ben erg blij dat ik deze cursus gedaan heb en raad het iedereen aan!

FAQ

Antwoord op al je vragen

Ik woon/werk in België – hoe zit het met de btw?
Wat is het niveau van de SEO-cursus?
Zijn de cursussen van School of SEO geschikt voor een beginner?
Ontvang ik een factuur van mijn aankoop?
Tot wanneer kan ik de cursus(sen) inzien?
Ik wil leren hoe ik een zoekwoorden analyse moet uitvoeren. Welke cursus is geschikt?
Zijn de cursussen moeilijk?
Welke cursus is voor mij het meest geschikt?
Wat brengt het volgen van een cursus mij?
Waarom zou ik voor jullie cursussen kiezen en niet voor een andere online aanbieder?
Wanneer kan ik beginnen met de cursus?
€199 ex. btw

Ook een kick-ass SEO-schrijver worden?

Start vandaag met het leren van de juiste SEO-kennis om krachtige teksten te kunnen schrijven voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines.

 • Direct toegang tot de SEO-cursus
 • Leer alle aspecten het schrijven voor meer vindbaarheid
 • Incl. alle tools die je nodig hebt
 • De inhoud blijft up-to-date
Start direct!