Let’s Get Visible

No-nonsense online SEO-cursus

Leer hoe je je aanbod verkoopt op de automatische piloot.

  • Voor de (startende) ondernemer
  • Geschikt voor dienstverleners & webshops
  • Maar ook blogs & affiliatewebsites
  • Inclusief templates & tips voor tools
  • Inclusief 1 op 1 sessie van 30 minuten
  • Onbeperkt toegang tot de volledige cursus
let's get visible online seo cursus

Maak van zoekopdrachten hoogwaardige websitebezoekers & van bezoekers naar klanten

De Let’s Get Visible SEO-cursus is voor ondernemers, freelancers en bloggers die in zo min mogelijk tijd een maximale impact willen maken met SEO om zo een continue stroom aan nieuwe klanten aan te trekken.

In deze stap-voor-stap SEO-cursus krijg je je handen op mijn bewezen SEO-strategie én alle kennis die nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met je SEO. Door middel van 12 opdrachten ontwikkel je zelf een SEO-contentstrategie waarmee je doelgericht je zichtbaarheid in Google gaat verhogen, autoriteit opbouwt en clicks naar je website laat converteren tot klanten. Plus, je gaat ontdekken hoe je door het delen van je eigen kennis een passief inkomen gaat ontwikkelen.

YES - LET'S GET VISIBLE

In 4 weken leer ik je hoe je converterende SEO-teksten leert schrijven…

Volgens mijn bewezen SEO-strategische methode waarmee ik freelancers en grote merken heb geholpen de go-to expert te worden in hun vakgebied.

Voor deze cursus was de enige manier om met deze methode te werken door mij doorlopend in te huren als SEO-expert – wat duizenden euro’s kost.

Maar als je je vandaag aanmeldt voor de Let’s Get Visible SEO-cursus krijg je het voor maar € 600,-.

Ik deel mijn stap-voor-stap proces en formule die ik persoonlijk óók nog steeds volg voor de zichtbaarheid van mijn eigen website. Inclusief een 1 op 1 sessie van 30 minuten (twv € 125,-).

En verandert er iets essentieels in Google dat je moét weten? Dan ontvang je een update in je mailbox – en kun je verder bouwen aan je online vindbaarheid.

Doelgericht. Effectief. ASAP.

YES - LET'S DO IT
online seo cursus let's get visible
instagram offline

When social media goes to sh*t,
You’ll love Google

So, let me tell you a story. Herinner je je die dag dat veel Instagram accounts plots verdwenen waren? Of nog iets verder terug, toen Facebook en Instagram bijna 24 uur offline waren?

Ik heb die dag, net zoals vele anderen, als een idioot mijn socials lopen refreshen op de hoop dat ik mijn geplande content alsnog kon posten. de volgende dag kwamen deze sociale kanalen pas weer online. Op dat moment besefte ik mij voor de zoveelste keer hoe afhankelijk wij ondernemers zijn van externe marketingkanalen zoals Instagram.

Je bent geen eigenaar van je volgers op social media.

Wanneer het kanaal niet beschikbaar is zijn we volledig afgesloten van die groep potentiële, en soms zelf warme leads. Mijn business is al jaren niet meer afhankelijk van social media kanalen of advertentieplatformen. Dus op die dag zelf had ik er qua omzet geen last van. Maar vele anderen wel.

Als je day-to-day sales afhankelijk zijn van marketingkanalen die je niet zelf in handen hebt, dan is het tijd voor verandering.

And SEO can be your best friend.

YES - LET'S GET VISIBLE

Over Manouk

Sinds 2013 heb ik meerdere merken mogen helpen transformeren tot de succesvolle bedrijven die het nu nog steeds zijn. Van freelancers, start-ups tot bekende merken.

In 2020 lanceerde ik School of SEO met als missie om zoveel mogelijk ondernemers in te laten zien dat SEO de meest waardevolle vorm van marketing is, het doable is voor iedereen (het is écht geen rocket science) en het geen rode cent hoeft te kosten.

Na meer dan tien jaar in het vak ben ik overtuigd dat een effectieve SEO-contentstrategie de meest duurzame vorm van marketing is voor iedere onderneming. Want we stellen steeds meer vragen aan Google en verwachten dat we in no-time een antwoord krijgen. De vraag is: weet je doelgroep je nu te vinden?

SEO heeft ervoor gezorgd dat ik iedere maand weer een stabiele flow aan leads aantrekt waardoor ik een succesvolle business heb kunnen opbouwen waar ik een deels passief inkomen uithaal. Door SEO zet je jezelf neer als de go-to expert in je vakgebied, je bouwt autoriteit op én het allerbeste: je hoeft niet iedere dag nieuwe content te ontwikkelen (geen reels en stories in Google – YES).

Dus, are you ready to get visible?

let's get visible online seo cursus

Dit is wat anderen zeggen over School of SEO

seo voor flow
natgeo
SEO by manouk voor ouders van nu

FAQ

Antwoord op al je vragen

Wat geeft deze training wat ik niet óók kan vinden op het Internet?
Wat wordt er van mij verwacht?
Wat als ik echt geen tijd heb voor SEO?
Ik heb net een nieuwe website. Is Let’s Get Visible dan wel geschikt voor mij?
Wat moet ik zoal zelf doen na deze training?
Hoe kan het uitvoeren van een SEO-contentstrategie maar 12 uur pm kosten?
Ik ben geen tekstschrijver. Kom ik er dan wel uit?
Wat als ik er echt niet uit kom?
Wanneer moet ik NIET kiezen voor deze training?
Is SEO een geschikte marketingmethode voor mij?
Ik woon/werk in België – hoe zit het met de btw?
Ontvang ik een factuur van mijn aankoop?
Tot wanneer kan ik de cursus(sen) inzien?
Wanneer kan ik beginnen met de cursus?

Let’s Get Visible.

Leer hoe je zelf in maximaal 12 uur per maand je positie als expert in je vakgebied kunt claimen door op een simpele, strategische manier nieuwe klanten aan te trekken (en te laten converteren) naar je website.

Voor een eenmalige investering van € 600,- ex btw.

  • Ontwikkel je je eigen SEO-contentstrategie
  • Je kunt ieder moment instromen + eindeloos toegang
  • Geen poespas: dit is een no-nonsense SEO-training
  • Inclusief 1 op 1 sessie van 30 minuten twv €125,-
Let's Get Visible!