Hoe het werkt

Zo eenvoudig kan het zijn

SEO leren was nog nooit zo makkelijk

Je wilt aan de slag met het optimaliseren van jouw vindbaarheid. Hoe vind je de juiste cursus en wat mag je verwachten wanneer je een van onze SEO-cursussen aanschaft?

Wij begrijpen als geen ander dat het lastig is om de juiste SEO-informatie te vinden. Het Internet staat vol met informatie – en vaak geschreven in vakjargon. School of SEO biedt je verschillende, to-the-point online cursussen aan die ontwikkeld zijn door professionals.

1

Kies de cursus die bij je past

Jij kiest welke basis of specifieke SEO-kennis jij op wilt doen. Start direct met het leren en optimaliseren van zoekmachine optimalisatie vanuit jouw eigen School of SEO dashboard.

2

Leer online op jouw tempo

Je ontvang alle SEO-tools & werkdocumenten die je nodig hebt om alle stappen uit de cursus door te kunnen lopen en behoudt voor altijd toegang tot jouw cursussen.

3

Meer vindbaarheid en blijvend up-to-date

Verandert SEO? Dan passen wij de cursus aan ontvang jij een mail waarin wij uitleggen wat er waarom is aangepast.

Leer met beeld en video

Loop vloeiend door de hoofdstukken en paragrafen door de afwisseling tussen tekst, beeld en video. Want niemand houdt van lange lappen tekst.

Geschikt voor ieder kennisniveau

Wij bieden cursussen aan voor beginners, maar ook voor cursisten met gevorderde kennis op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Cursussen worden up-to-date gehouden

SEO verandert - en daarom veranderen wij mee. Zodra er nieuwe technieken of kennis is voegen wij dit aan de cursussen toe. Jij ontvangt dan een mail over de update.

Ook gevonden worden?

Start vandaag!

Wacht niet langer en start direct met het leren en toepassen van zoekmachine optimalisatie.

  • Direct toegang tot je eigen dashboard
  • Eenmalige investering in je kennis
  • Voor altijd up-to-date
Bekijk de cursussen