Bekijk de

FREEBIES

Gratis marketingbronnen voor ondernemers

school of seo podcast

Luister de School of SEO podcast

SEO. Er zit nog steeds een knetterhard stigma op deze vorm van contentmarketing. Het is mijn doel om dat te doorbreken.

Wil jij meer leren over SEO, contentmarketing en slimme marketing hacks, maar weet je niet waar je moet beginnen om de juiste informatie te absorberen?

Abonneer je op de School of SEO podcast – en ik garandeer je dat je in no-time begrijpt waarom en hoe het waardevol is voor de groei van je bedrijf.

Ga naar de podcast
wednesday five nieuwsbrief

Ontvang om de week business tips, tricks & the latest in je inbox.

Schrijf je in voor de WEDNESDAY FIVE nieuwsbrief

Om de week stuur ik op woensdag een kort-maar-krachtige update met the 5 latest op het gebied van SEO, content marketing, must-know nieuws, must-read boeken, must-listen podcasts en must-view video’s.

Als een School of SEO insider hoor je ook als eerste over nieuwe diensten, producten en exclusieve kortingen die alleen de mensen in mijn e-mail lijst ontvangen!

  4-daagse e-mail mini training

  Coming soon: Zo start je met contentmarketing

  Ben je klaar met afhankelijk zijn van veel te dure advertenties of je social media kanalen? Wil je starten met contentmarketing, maar heb je géén idee waar je moet beginnen? Meld je aan voor deze mini-training en start volgende week je contentmarketing strategie op!

  freebie email

  freelance seo specialist manouk keurntjes

  Hi, ik ben Manouk –
  Founder van School of SEO.

  Ik help je je bedrijf toekomstbestendig maken door het opstellen en implementeren van een krachtige (SEO)content marketing strategie.

  Als je een ondernemer bent met grote dromen en wilt groeien – en je paniek krijgt wanneer je nadenkt over het aantrekken van je doelgroep door puur in te zetten op content – dan ben je op de juiste plek. Dit is je oplossing.

  Door te focussen op een (SEO)contentstrategie, help ik je de juiste bezoekers naar je aanbod te trekken, je neer te zetten als de go-to expert in je vakgebied en je doelen te behalen omdat je doelgroep joú weet te vinden. Geen pushy marketing meer, maar focussen op het opbouwen van sterke, duurzame verbinding met je potentiële klanten.

  Werk met mij