Let’s Get Visible

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
347

Welkom in jouw eigen School of SEO dashboard. In de aankomende weken zul je hier aan de slag gaan met het leren van SEO en het opzetten van een killer SEO-contentstrategie voor jouw bedrijf met de Let’s Get Visible methode.

Ik vertel je alvast wat je kunt verwachten, en hoe jij je kunt voorbereiden om de SEO-cursus nóg soepeler en efficiënter te laten verlopen.

Over de SEO-cursus

Tijdens de Let’s Get Visible SEO-cursus leer ik hoe je in zo min mogelijk tijd zichtbare SEO-resultaten kunt gaan boeken. Want met SEO heb je maar één doel: vindbaar worden voor je perfecte doelgroep zodat zij je klant worden en zo je bedrijf kan laten groeien. En daar ga ik je deze maand bij helpen, zodat jij daarna zelf verder kunt met het verhogen van je online vindbaarheid.

Je hebt nu direct toegang tot de volledige SEO-cursus – ook al is het opgedeeld over vier weken. Dit heb ik gedaan om je workload te verdelen over deze maand. Het is aan jou om sneller of trager door de lessen en opdrachten te lopen.

Je krijgt iedere week een aantal lessen met daarbij één of meerdere opdrachten. Ik geef je in de laatste les van de week ervoor een indicatie hoeveel tijd je kwijt zult zijn aan het volgen van de les en het maken van de opdrachten van de week erop. Dat geeft jou de mogelijkheid om voldoende tijd vrij te maken in je agenda om voor jezelf te garanderen dat je écht aan de slag gaat met de training.

Over de opdrachten

Over de opdrachten: de ene opdracht kost je misschien 30 minuten, de andere 1,5 uur. Dat verschilt heel erg per week. Het kan zijn dat je de ene week 5 uur nodig hebt voor de training, en de volgende maar 2 uur. Er is een bepaalde volgorde bij het verzamelen van informatie voordat je echt aan de slag kunt gaan met het ontwikkelen van SEO-content. Het begin van de cursus zal daarom wat intensiever zijn dan het einde.

Loop je achter? Dat kan een keer gebeuren, en dat is geen ramp. Maar ik raad je wel aan om écht te proberen om alle lessen en opdrachten tijdens deze maand af te ronden zodat je daarna direct aan de slag kunt met resultaten boeken. Want hoe eerder je begint met het structureel verhogen van je online vindbaarheid, hoe eerder er een stabiele stroom aan nieuwe klanten bij je aanklopt. En daar doe je het voor, toch?

Tot wanneer houd je toegang?

Je blijft onbeperkt toegang houden tot de inhoud van de cursus.

Wat kun per week verwachten?

In de eerste week leer ik je de basisprincipes van SEO, zoals onder andere: wat is SEO, welke punten binnen je website hebben invloed op je online vindbaarheid, welke punten zijn het belangrijkste en wat is nice to have, wat is Google’s plan met de zoekmachine en hoe kun jij daar als ondernemer of marketeer het meeste uit halen, plus ik leg je uit wat SEO-contentmarketing precies inhoudt. Deze les duurt ongeveer een uur. Daarop volgen twee opdrachten: het bepalen wie jouw doelgroep is, en het duidelijk maken van je doelstellingen voor je SEO-contentstrategie. Deze opdrachten kosten beiden ongeveer 30 minuten van je tijd. In de eerste week ben je daarom zo’n 2 uur tijd aan deze cursus inclusief de opdrachten.

Dat was ‘m voor nu. Ik wil je heel veel succes wensen met de Let’s Get Visible SEO-cursus.