600+% meer organisch verkeer voor Kek Mama.

SEO by Manouk

Een content SEO strategie opzetten voor de website van Kek Mama en deze implementeren binnen de werkzaamheden van de online redactie. Er werd nog niets met SEO gedaan, dus we zijn helemaal from scratch begonnen: een grote analyse van bestaande content, het vullen van een SEO content kalender en het structureel optimaliseren van content. Dit heeft geleid tot waanzinnige resultaten: binnen twee jaar is het organisch verkeer meer dan 600% gestegen.

Door de komst van Manouk staat SEO als een huis. Het mooiste resultaat is dat het organische verkeer naar Kekmama.nl in één jaar al met 200% is gegroeid
Laura Ebbenhorst – Marketing manager van Kek Mama

seo voor kek mama
seo voor flow

Een SEO-contentstrategie voor Flow.

SEO Kickstarter traject

De online redactie van tijdschrift Flow wilde aan de slag met SEO – maar wist niet waar zij moesten beginnen. We zijn aan de slag gegaan met het SEO Kickstarter traject waarbij ik een volledige SEO-strategie opzet en presenteer, én daarnaast alle nodige kennis deel over zoekmachine optimalisatie. Hierdoor werkt de redactie nu wekelijks zelf aan het verhogen van de vindbaarheid in Google door het ontwikkelen en optimaliseren van content.

Barts Boekje’s SEO-verkeer jaarlijks met 50% laten groeien

SEO by Manouk

De redactie van Barts Boekje zag dat het grootste deel van hun verkeer uit Google kwam. En dat terwijl ze er nog niet specifiek mee bezig waren. Na een flinke analyse, een reeks workshops aan de redacteuren en het opstellen van een evergreen document hebben we de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. Het organische verkeer is inmiddels nóg hoger: er zit een gemiddelde stijging in van bijna 50%.

Dankzij haar geduld en rustige manier van uitleggen, wordt het leuk en durf je steeds meer te vragen en te proberen. Bovenal is Manouk een heel fijne en betrouwbare SEO-specialist
Jorien Thijs – Online redacteur van Barts Boekje

seo voor barts boekje
seo voor national geographic jr

Een SEO-contentstrategie voor National Geographic Jr.

SEO Kickstarter traject

De redactie van National Geographic Jr. wist dat ze veel te weinig uit hun potentie in Google haalde. Door middel van het SEO Kickstarter traject heb ik het contentplatform geanalyseerd en uitgevogeld welke huidige content en welke nieuwe content er ontwikkeld en geoptimaliseerd moet worden voor aanzienlijk meer organisch verkeer. Tijdens de eindpresentatie heb ik alle nodige kennis overgedragen waardoor zij daarna zelf aan de slag konden met SEO.

Meer (aanstaande) ouders vanuit Google naar Oudersvannu.nl trekken.

SEO by Manouk

Oudersvannu.nl is de grootste online speler in Nederland op het gebied van het leveren van krachtige, onderbouwde en door specialisten geschreven artikelen over alles wat te maken heeft met zwangerschap en het ouderschap. Ik werkte – samen met de online redactie – aan het verhogen van de huidige rankings van meer dan 1750 SEO-artikelen en het vinden van slimme manieren om de concurrentie voor te blijven.

Manouk is een SEO-goeroe. Als er een Google-update is, hoor ik het als eerst van Manouk daarna pas via andere blogs en kanalen. Ze is 100% up-to-date en heeft met haar kennis de SEO van Ouders van Nu naar een hoog level getrokken.
Suzanne de Goeij – Marketing manager van Ouders van Nu

seo voor ouders van nu

Wacht niet. Het juiste moment is nu.

De beste manier om te groeien is door te beginnen. Niet door te wachten tot je doelgroep je een keer weet te vinden – want dat gebeurt niet zonder een goede strategie.

Door te investeren in je online vindbaarheid:

  • Claim jij je expert-status in je vakgebied
  • Bouw je aan een duurzaam leadgen kanaal
  • Komen de klanten naar jou toe

Boek hier je call met mij