Affiliate worden?

Meld je aan en verdien geld!

  • Iedere maand uitbetaald
  • Je eigen dashboard
affiliate worden

Ken jij mensen die óók meer willen leren over SEO?

Ben jij mega enthousiast over de SEO-cursus die je hebt gevolgd en ken je meer mensen die interesse hebben? Meld je dan aan voor ons affiliate programma en verdien geld met het verspreiden van jouw persoonlijke affiliate-links. Zo kunnen wij nog meer mensen leren over SEO – en kan jij een goede commissie vangen!

Wij werken met affiliates en ambassadeurs. Een affiliate is een (oud)-cursist die anderen vertelt over de SEO-cursussen, en een ambassadeur is een ondernemer in een soortgelijke branche die ons aanbod verspreidt onder zijn/haar klantenkring.

Word affiliate

Fan van School of SEO? Verspreid je persoonlijke affiliate links binnen jouw netwerk of klanten - en verdien geld!

Dit wil ik!

Commissies per verkochte SEO-cursus

Benieuwd wat het je kan opleveren? Wij geven vaste, percentuele commissies aan onze affiliates en ambassadeurs.

Als affiliateeen cursist die ons aanbeveelt bij anderen – verdien je 15% van het verkoopbedrag. Dit betekent dat je per verkochte cursus minimaal € 19,35 en maximaal € 56,85 kunt verdienen! Wanneer je deelneemt aan één van onze cursussen wordt je automatisch een affiliate. In je School of SEO dashboard staat dan een tabblad met je persoonlijke affiliate-links.

Als ambassadeur – een ondernemer met een gerelateerd aanbod – verdien je 25% van het verkoopbedrag. Dit betekent dat je per verkochte cursus minimaal € 32,25 en maximaal € 94,75 kunt verdienen! Niet iedereen kan ambassadeur worden. Heb je interesse? Meld je dan aan als ambassadeur en we laten je zo snel mogelijk weten of je wordt meegenomen in het affiliate programma van School of SEO.

  • Kickstart je SEO – van € 44,85 (affiliate) tot maximaal € 74,75 (ambassadeur)
  • Master je Keywords – van € 5,85 (affiliate) tot maximaal €9,75 (ambassadeur)
  • Boost je vindbaarheid – van € 56,85 (affiliate) tot maximaal €94,75 (ambassadeur)

Hoe werkt het?

Wanneer je (ooit) een cursus hebt aangeschaft bij School of SEO ben je automatisch een affiliate (meer informatie in jouw School of SEO dashboard), en wanneer je ambassadeur wilt worden kun je je aanmelden via het formulier (onderaan deze pagina).

In beide gevallen krijg je een School of SEO dashboard met jouw persoonlijke affiliate link generator. Hiermee kun je affiliate-links genereren voor de volgende SEO-cursussen:

Deze links kun jij verspreiden aan iedereen waarvan jij denkt dat zij interesse hebben in één van onze cursussen. Bijvoorbeeld door de link op je website te plaatsen, te delen op social media, in je e-mailhandtekening te zetten of simpelweg door te sturen aan een vriend of collega.

Wanneer iemand met jouw link op onze website is geweest en binnen 60 dagen een aankoop doet verschijnt de commissie in jouw dashboard. Zodra jij € 25,- in je dashboard hebt staan kan de commissie uitbetaald worden. Wij betalen altijd rond de eerste van de maand uit. Zodra wij de betaling hebben gedaan ontvang je een creditfactuur van ons met jouw affiliate-commissie. Deze kun jij dan onder ‘inkomende facturen’ verwerken in jouw boekhouding.

FAQ

Antwoord op al je vragen

Wat als ik wil stoppen en er staat nog een bedrag open onder het minimale uitbetalingsbedrag?
Hoelang worden de affiliate-links getracked op conversies?
Waarom zou ik affiliate of ambassadeur moeten worden?
Is het mogelijk om een extra affiliate-campagne op te zetten?
Kan ik mijn commissies zelf inzien?
Wat kan het je opleveren?
Hoe word ik uitbetaald?
Wanneer word ik uitbetaald?
Hoe word ik een affiliate of ambassadeur?
Wat is een affiliate?

Meld je aan voor het affiliate programma

& verdien geld met jouw community!

  • Verdien geld door ons aan te bevelen met jouw persoonlijke affiliate-links
  • Je eigen dashboard
  • Iedere maand rond de eerste uitbetaald
  • Uitbetaling vanaf € 25,-
Dit wil ik!